Samsunlu öğretmenlere eğitim verildi

TÜBİTAK tarafından desteklenen “Sınıflarda Yenilikçi Teknolojik” (İTEC) projesi ile ilgili öğretmenlere eğitim verildi.  İlkadım Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenen eğitime İlkadım ilçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Şube Müdürü İrfan Yüksel

Samsunlu öğretmenlere eğitim verildi
TÜBİTAK tarafından desteklenen “Sınıflarda Yenilikçi Teknolojik” (İTEC) projesi ile ilgili öğretmenlere eğitim verildi. 
 
İlkadım Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenen eğitime İlkadım ilçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Şube Müdürü İrfan Yüksel, Proje Formatör Öğretmenleri Leman Özay, Evşen Eymen Paker ve İlkadım ilçesine bağlı çeşitli kademelerde görev yapan 40 gönüllü öğretmenler katıldı.
 
Eğitim toplantısının açılış konuşması yapan İlkadım Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “Eğitimdeki değişimlerin hızına okullarımızın ve öğretmenlerimizin de ayak uydurması gerekmektedir. Geleceğin sınıflarında öğretmenler tarafından ihtiyaç duyulan pedagojik bilgi ve becerilerin öğretmenlerimize kazandırılması gerekmektedir. Sınıflarımızdaki teknolojik donanımları kullanabilen, iletişim becerileri yüksek, her kademeden gönüllü öğretmenlerimizin katıldığı bu bilgilendirme de görev alan eğitimcilere ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
 
1 gün süren eğitimde Proje Formatör Öğretmeni Evşen Eymen Paker, proje sunumunu gerçekleştirdi. Eğitimlerde öğretmenlerle etkileşimli, interaktif eğitim modeli uygulamaları anlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel