Samsunlu kadınlar oto yıkama açtı!

Samsun'da 32 yaşındaki Sultan Bekar adlı kadın, çalıştığı işinden ayrılınca, otomobil ve halı yıkama yeri açtı. İki kadını da yanına işe alan Bekar, "Bizim işyerimizde sadece bayanlar çalışıyor. Bir farkımız olsun istedik. Temizlik kadın işidir. Araçların

Samsunlu kadınlar oto yıkama açtı!

Samsun'da 32 yaşındaki Sultan Bekar adlı kadın, çalıştığı işinden ayrılınca, otomobil ve halı yıkama yeri açtı. İki kadını da yanına işe alan Bekar, "Bizim işyerimizde sadece bayanlar çalışıyor. Bir farkımız olsun istedik. Temizlik kadın işidir. Araçlarını yıkatmak isteyenlerin buraya kadar gelmelerine gerek yok. Biz gidip evlerinin önünde de yıkıyoruz" dedi.

İlaç mümessili olarak yaklaşık 8 yıl çalıştıktan sonra geçen yıl işten çıkarılan Sultan Bekar, bir ay önce 'Hanımeli' adında otomobil ve halı yıkama yeri açtı. Bekar, daha sonra işyerinde çalışması için 2 kadın eleman aldı. Erkekleri işe almayan genç girişimci, sloganını da 'Temizlik bayan işidir' olarak belirledi. Kısa sürede işyerinin adını duyuran Sultan Bekar, erkek personel çalıştırmak istemediğini belirterek, "Diğer yerlerden bir farkımız olsun istedik. Temizlik bayan işi olduğu için bayanları işe aldım. İş yoğun olunca kendim de tulumları giyip onlarla birlikte çalışıyorum. Farkımız insanların araçlarını buraya getirmek zorunda olmamaları. Bize telefonla ulaşıp adreslerini veriyorlar. Bizde araçlarını buharlı makinayla iç ve dış evlerinin önünde yıkıyoruz" diye konuştu.

Müşterilerinin çoğunluğunu kadınların oluşturduğunu dile getiren Sultan Bekar, "Kadınlar daha titiz oluyorlar. Biz de kadın olduğumuz için bizi tercih ediyorlar" dedi. Bekar, son sistem makinalarla halı da yıkadıklarını belirterek, "Adreslerden araçlarımızla halıları topluyoruz ve yıkayıp zamanında da teslim ediyoruz" dedi.

kadinlar-araba-yikiyor_8294_dhapt1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler