Samsun'dan polise saldırıya tepki!

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ek binası ve Polisevi’ne yapılan roketatarlı saldırıya tepki göstererek, “Hainler gerekli cevabı almıştır” dedi.Bilal Er

Samsun'dan polise saldırıya tepki!

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ek binası ve Polisevi’ne yapılan roketatarlı saldırıya tepki göstererek, “Hainler gerekli cevabı almıştır” dedi.

Bilal Erim yaptığı açıklamada, “Polisimize yapılan son saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Memleket üzerinde çeşitli oyunlar oynanmak istendiğini her sağduyulu vatandaşımızın görmesini istiyoruz. Yapılan saldırı teşkilatımızı, bizi ve milletimizi derinden üzmüştür. Bizi sevindiren yanı, saldırıda can kaybı olmamasıdır. Olayın akabinde hainlerin yakalanması da teşkilatımızın özverili ve başarılı çalışmasının neticesidir. Bundan dolayı polis teşkilatımızı kutluyoruz” şeklide konuştu.

“Hainler gerekli cevabı almıştır” diyen Erim, “Bütün teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Başta İçişleri Bakanlığımız olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü’nü ve Ankara polisini, titiz çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler