Samsun'daki korkunç cinayetin sır perdesi !

Samsun'un Bafra ilçesinde akrabası olan kadını 45 bıçak darbesiyle öldüren, 1 yaşındaki çocuğunu da darp ederek ölümüne yol açan katil zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Emniyetteki ifadesinde her şeyi itiraf eden katil zanlısı, kadını kendisine

Samsun'daki korkunç cinayetin sır perdesi !

Samsun'un Bafra ilçesinde akrabası olan kadını 45 bıçak darbesiyle öldüren, 1 yaşındaki çocuğunu da darp ederek ölümüne yol açan katil zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Emniyetteki ifadesinde her şeyi itiraf eden katil zanlısı, kadını kendisine “topal” dediği için öldürdüğünü ileri sürdü.

Korkunç cinayetin ardından çalışma başlatan Samsun Cinayet Bürosu ekipleri ve Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri parmak izinden yola çıkarak kısa sürede zanlıya ulaştı. Cinayetin işlendiği gece, şüphe üzerine gözaltına alınan Okan Ç. (28), önce serbest bırakıldı. Daha sonra öldürdüğü akrabasının cenazesine giden Okan Ç., polis tarafından tekrar gözaltına alındı. Zanlı, emniyetteki sorguda her şeyi anlatarak cinayeti işlediğini kabul etti. Çaldığı 3 bileziğin 2’sini bozdurduğunu, diğerini eşine verdiğini itiraf eden katil zanlısı Okan Ç., bozdurduğu iki bileziğin parası 2 bin lirayı sakladığı yeri ve olayda kullandığı bıçağı attığı yeri söylemesi üzerine buralarda arama yapan emniyet ekipleri, parayı ve olayda kullandığı bıçağı buldu.

Korkunç cinayeti işleyen Okan Ç., Aysel Erol’un (32) evine giderek ekmek istediğini, onun da “Topal, niye geldin? Hadi git” demesine sinirlendiğini söyledi. Bunun üzerine eve giderek ekmek bıçağı alıp tekrar eve geldiğini ve kapıyı açan Aysel Erol’un “Sen yinemi geldin topal” demesi üzerine önce yumruk attığını, elinde bıçağı gören kadının “Beni öldürme, sana bileziklerimi vereyim” demesi üzerine bileziklerini aldığını ve ardından elinde bulunan ekmek bıçağıyla ona defalarca vurduğunu söyledi.

ÇOCUK DA ÖLDÜ
Zanlı Okan Ç., 1 yaşındaki küçük kız Zeynep Gül’ün ağlayarak annesinin peşinden geldiğini, onu da tutup yere fırlattığını itiraf etti. Olayda katil zanlısının darp ettiği Aysel Erol’un 1 yaşındaki kızı Zeynep Gül de Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybetti.

Bafra Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Samsun’dan gelen çevik kuvvet polislerinin geniş önlemi altında gece geç saatlerde Bafra Adliyesi’ne getirilen katil zanlısı, savcılıktaki ifadesinin ardından gece 02.30’da tutuklanma talebiyle sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak geniş güvenlik önlemleri altında Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel