Samsun'da zincirleme kaza: 12 yaralı!

Havza ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 12 kişi yaralandı.Karahalil köyünden Havza istikametine giden Kalender Argen idaresindeki 05 LA 516 plakalı panelvan, Havza-Bafra karayolu Demiryurt köyü mevkisinde aynı yönde giden Hasan Bübül yön

Samsun'da zincirleme kaza:  12 yaralı!

Havza ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Karahalil köyünden Havza istikametine giden Kalender Argen idaresindeki 05 LA 516 plakalı panelvan, Havza-Bafra karayolu Demiryurt köyü mevkisinde aynı yönde giden Hasan Bübül yönetimindeki 55 DJ 402 plakalı otomobili sollamak isterken karşı yönden gelen Hasan Yıldız'ın kullandığı 55 ZB 553 plakalı otomobille çarpıştı.

Hasan Bübül idaresindeki araç, daha sonra kaza yapan araçlara çarptı. Argen ve Yıldız yönetimindeki araçlar, yol kenarına devrildi.

Kazada araç sürücüleri Argen, Bübül, Yıldız ile araçlarda bulunan Ümit Argen, Alaeddin ve Ferdi Aydıner, Huriye, Asude ve Hasan Ali Çavdar, Sebiha ve Teyfik Eymen Yıldız ile Fatih Kaya yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri ve özel araçlarla Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Kalender Argen, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler