Samsun'da yasağa uyan yok

 Samsun’un Bafra ilçesinde çocuklar, her yıl boğulma vakalarının yaşandığı DSİ sulama kanalında yüzmeye devam ediyor.Bafra'da yaşları 12 ila 15 arasında değişen çocuklar, alınan önlemler ve yapılan uyarılara rağmen serinlemek için DSİ sulama kanalını kull

Samsun'da yasağa uyan yok

 

Samsun’un Bafra ilçesinde çocuklar, her yıl boğulma vakalarının yaşandığı DSİ sulama kanalında yüzmeye devam ediyor.

Bafra'da yaşları 12 ila 15 arasında değişen çocuklar, alınan önlemler ve yapılan uyarılara rağmen serinlemek için DSİ sulama kanalını kullanmaya devam ediyor. 2 gün önce 2 kuzenin boğulmasına aldırış etmeyen çocuklar, derinliği 2 metreyi bulan kanala atlayıp akıntıyla yüzerek ileride kendilerini bekleyen arkadaşlarının attığı ipe tutunup sudan çıkıyor. İpi tutamayanlar ise ciddi şekilde boğulma tehlikesi yaşıyor. Kanala atladıkları noktada bulunan "Suya girmek yasaktır" levhasına aldırış etmeyen çocuklar, yüzme bildiklerini ve korkmadıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler