Samsun'da uyuşturucu suçlusu yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerind

Samsun'da uyuşturucu suçlusu yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde 8 ayrı adrese yaklaşık bir hafta önce operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklanırken, 1 kişi ise serbest bırakıldı. Firarda olan ve narkotik polisi tarafından aranan C.Ö., adlı genç kız yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulanması tamamlanan C.Ö., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel