Samsun'da uyuşturucu davasında karar

İlkadım ilçesinde uyuşturucu imalatı ve ticaretini yaptıkları iddiasıyla yargılanan karı koca, 7 yıl 11'er ay hapis ve 2'şer bin lira adli para cezasına mahkum olduYaklaşık 4 ay önce Bilmece köyünde güvenlik güçlerince yapılan çalışmada, evlerinde ve mısı

Samsun'da uyuşturucu davasında karar

İlkadım ilçesinde uyuşturucu imalatı ve ticaretini yaptıkları iddiasıyla yargılanan karı koca, 7 yıl 11'er ay hapis ve 2'şer bin lira adli para cezasına mahkum oldu

Yaklaşık 4 ay önce Bilmece köyünde güvenlik güçlerince yapılan çalışmada, evlerinde ve mısır tarlalarında kurutulmaya bırakılmış 100 kilogram esrar, 10 kök Hint keneviri ve 2 kilogram kurumuş esrarın ele geçirilmesiyle ilgili tutuklanan Reşat Çelik (46) ile eşi Melahat Çelik'in (38) tutuksuz yargılanmasına Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz yargılanan çift katıldı.

Uyuşturucu maddelerden haberinin olmadığını savunan Reşat Çelik, "Eşim benden habersiz yetiştirmiş, ben suçsuzum" dedi.

Diğer sanık da hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben cahil bir kadınım, haberim yoktu. Kesinlikle esrarı eken ben değilim. Esrar nedir bilmem" sözleriyle kendini savundu. 

Duruşma sırasında taraflar birbirlerini suçladı.

Savunmaları ardından mahkeme heyeti sanıklara, "uyuşturucu madde imal etme ve ticaretini yapma" suçlarından 7 yıl 11'er ay hapis ve 2'şer bin lira adli para cezası verdi.

Heyet daha sonra tutuksuz yargılanan Melahat Çelik'in tutuklanmasını kararlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel