Samsun'da sobadan 8 kişi zehirlendi

Samsun'un İlkadım ve Atakum ilçesinde meydana gelen 3 ayrı olayda, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından 2'si çocuk 8 kişi zehirlenerek hastanelik oldu.Üç zehirlenme olayı da sabah saat 07.00 sıralarında ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Anado

Samsun'da sobadan 8 kişi zehirlendi

Samsun'un İlkadım ve Atakum ilçesinde meydana gelen 3 ayrı olayda, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından 2'si çocuk 8 kişi zehirlenerek hastanelik oldu.

Üç zehirlenme olayı da sabah saat 07.00 sıralarında ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Anadolu Mahallesi'nde Samiha A.(36), Eli A.(32),Arife T.(20) ve 12 yaşındaki T.A. ile Kazım Karabekir Mahallesi'nde Ahmet K. ile 10 yaşındaki S.K., kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Aynı saatlerde Atakum ilçesinde bir anne ile çocuğu sobadan zehirlendi. Zehirlenen 8 kişi ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zehirlenen 8 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, zehirlenme olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler