Samsun'da silahla yaralama

 Samsun'da bir çay ocağından çalışan şahıs, işyerine gelen bir kişiyi, kendisinden para istediği iddiasıyla vurarak ağır yaralandı. Olay, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde bulunan Cedit Çay Ocağı'nda saat 17.15 sıralarında meydana gel

Samsun'da silahla yaralama

 

Samsun'da bir çay ocağından çalışan şahıs, işyerine gelen bir kişiyi, kendisinden para istediği iddiasıyla vurarak ağır yaralandı.

Olay, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde bulunan Cedit Çay Ocağı'nda saat 17.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çay ocağında çalışan Tuncer T.(49), işyerine gelip kendisinden para isteyip küfürlü konuştuğu iddiasıyla Alparslan O.K.'ya (29) tabancayla ateş açtı. Silahlı saldırıda sırtından, karnından, sol kolundan ve bacağının 2 yerinden olmak üzere 5 yerinden yaralanan Alparslan O.K., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı şahıs ilk müdahalesinin ardından hayati tehlike kaydı ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Silahlı saldırgan Tuncer T., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından olayda kullandığı tabancayla birlikte gözaltına alındı.

Tuncer T., Alparslan O.K.'nın daha önce de çay ocağına gelip kendisinden para istediğini, bu akşam yeniden gelip küfürlü konuştuğunu ve bu yüzden tabancayla yaraladığını söyledi. Polis, olay yerinde 5 adet boş kovan ve çay ocağının önündeki taburenin üzerinde yaralı şahsa ait 1 adet tabanca ele geçirdi. Soruşturma sürdürülüyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler