Samsun'da selin yaraları sarılıyor

Samsun’un Atakum ilçesinde 8 Ağustos’ta yaşanan sel afetinin ardından yaralar sarılıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri de temizleme çalışmalarında görev alıyor.Atakum'da meydana gelen selin yaraları sarılırken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi de ça

Samsun'da selin yaraları sarılıyor

Samsun’un Atakum ilçesinde 8 Ağustos’ta yaşanan sel afetinin ardından yaralar sarılıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri de temizleme çalışmalarında görev alıyor.

Atakum'da meydana gelen selin yaraları sarılırken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi de çalışmalar için araç ve ekipman takviyesinde bulundu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum'a gönderilen ekipler, ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Selin vurduğu Atakum ilçesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) ekipleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli çalışarak selin hasarlarını gideriyor. KASKİ ekiplerini karşısında gören vatandaşlar hem şaşırıyor hem de onlara misafirperverlik göstererek teşekkür ediyor.

20130813aw000710_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler