Samsun'da patlama

Samsun’da seyir halindeki beyaz eşya yüklü Azerbaycan plakalı TIR’ın lastiğinin patlaması sonucu kasında çıkan yangını benzinlik çalışanları söndürdü.Ankara istikametinden gelip Trabzon yönüne gitmekte olan İbrahim Karaca’nın kullandığı 99 BR 828 plakalı

Samsun'da patlama

Samsun’da seyir halindeki beyaz eşya yüklü Azerbaycan plakalı TIR’ın lastiğinin patlaması sonucu kasında çıkan yangını benzinlik çalışanları söndürdü.

Ankara istikametinden gelip Trabzon yönüne gitmekte olan İbrahim Karaca’nın kullandığı 99 BR 828 plakalı TIR, Kirazlık Petrol Ofisi dolum tesisleri önüne geldiğinde arka kısımdaki lastiği büyük bir gürültüyle patladı. Patlama esnasında üç şeritli yolda zigzaglar çizen TIR bir süre kaydıktan sonra güçlükle durabildi. Gördü şahitleri ses bombası gibi patlayan lastiğin yanında her hangi bir aracın geçmemesinin büyük bir felaketi önlediğini söyledi.

Patlamanın etkisiyle beyaz eşya yüklü TIR’ın brandayla kaplı dorsesinde yangın çıktı. Olayı gören yakındaki benzin istasyonu görevlileri benzinlikteki yangın söndürme tüpleriyle yangına müdahale etti. Yoğun bir çabanın ardından yangın büyümeden söndürüldü.

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri ise gelerek soğutma çalışması yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler