Samsun'da para nakil aracından büyük vurgun!

 Samsun'da 3 ay önce bir bankaya ait park halindeki para nakil aracından 255 bin TL çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli, polisin takibi sonucu bugün yakalandı.Olay, yaklaşık 3 ay önce 19 Mayıs İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir bankaya ait para naki

Samsun'da para nakil aracından büyük vurgun!

 Samsun'da 3 ay önce bir bankaya ait park halindeki para nakil aracından 255 bin TL çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli, polisin takibi sonucu bugün yakalandı.

Olay, yaklaşık 3 ay önce 19 Mayıs İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir bankaya ait para nakil aracının sürücüsü M.E. ile yanındaki güvenlik görevlisi F.U., Bafra İlçesi'nde bankayla çalışan süpermarketlerin hasılatını toplayıp 19 Mayıs İlçesi'ne gitti. Aynı işlemleri burada da gerçekleştirip aracı park eden 2 kişi, bir süreliğine ayrıldı. Döndüklerinde aracın kilidinin açık olduğunu gören 2 görevli, yaptıkları kontrolde ayrı ayrı çuvallar içinde bulunan paralardan 255 bin TL'lik kısmın çalındığını tespit edip banka yetkililerine haber verdi. Bunun üzerine banka avukatı durumu polise bildirip şikayetçi oldu. Polis 2 çalışanı gözaltına aldı. İfadelerinin ardından adliyeye çıkartılan şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayın peşini bırakmayan polis, teknik ve fiziki takibe başladı. Yapılan takibin tamamlanmasının ardından ele geçen deliller doğrultusunda polis zırhlı aracın kilit anahtarını yaptıran bankada muhasebeci olarak görev yapan Fatih A. ve bankada güvenlik görevlisi olan Erken C.'yi bugün yakalayıp gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, polise verdikleri ifadede 255 bin TL'yi harcadıklarını söyledi. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel