Samsun'da öğrenci servisi devrildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 20 öğrenci ile araç sürücüsü yaralandı.Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Bafra’ya 30 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kolay ve Kamberli İlk ve Ortaokul öğrencilerini

Samsun'da öğrenci servisi devrildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 20 öğrenci ile araç sürücüsü yaralandı.

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Bafra’ya 30 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kolay ve Kamberli İlk ve Ortaokul öğrencilerini taşıyan Ahmet Esen idaresindeki 55 NJ 388 plakalı minibüs, Asar köyü çıkışında virajı alamayarak takla attı. Kazada takla atan minibüsün sürücüsü ve minibüste bulunan 20 öğrenci yaralandı. Yaralılar, Bafra Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan İrem Yüksel, Cemalettin Altınışık, Öznur Karakuş ve Bayram Karakoç’un durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Öğrencilerden Bayram Karakoç, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel