Samsun'da müdürler toplandı

Kavak'ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, müdürler kurulu toplantısı yapıldı. Öğretmenevi toplantı salonunda Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabri Hoşoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, şube müdürleri Orhan Değer, Osman Cengiz, Öğretmenevi Müdürü A

Samsun'da müdürler toplandı
Kavak'ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, müdürler kurulu toplantısı yapıldı.
 
Öğretmenevi toplantı salonunda Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabri Hoşoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, şube müdürleri Orhan Değer, Osman Cengiz, Öğretmenevi Müdürü Ali Soylu ve okul müdürleri katıldı.
 
Toplantıda, 2013-2014 eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılı hazırlıklarının planlanması ve okullardaki küçük onarımların yapılması ile ilgili konular görüşüldü.
 
Hoşoğlu, ortaokul müdürlerinden, okullarından mezun olan öğrencilerin liselere kayıt yaptırılması için çalışmalar yapmasını istedi.
 
Toplantı, soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel