Samsun'da kütüphanedeki hırsızlık olayı aydınlatıldı

Samsun'da kütüphanedeki hırsızlık olayının faili tespit edildi.Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı'nda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Samsun Gazi İl Halk Kütüphanesi'nde 8 gün önce meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, kimliği beli

Samsun'da kütüphanedeki hırsızlık olayı aydınlatıldı

Samsun'da kütüphanedeki hırsızlık olayının faili tespit edildi.

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı'nda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Samsun Gazi İl Halk Kütüphanesi'nde 8 gün önce meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi kütüphanenin giriş kapısını personelin şifresini kullanarak açıp içeri girmiş ve güvenlik kamerasının kayıt cihazı ile monitörü çalmıştı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri yaptıkları çalışma sonucu söz konusu hırsızlık olayını K.Z.'nin (50) gerçekleştirdiğini tespit etti. Bir hastanede tedavi altında bulunduğu öğrenilen K.Z., ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda gözaltına alınmadan evrak ikmalen istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel