Samsun'da köpekler kıyasıya yarıştı

Çarşamba'da Karadeniz Av ve Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu, Köpek Irkları Federasyonu ve Çarşamba Safari Avcılık Kulübü işbirliğiyle av köpeği yarışması düzenlendi.Makasbaşı mevkisinde 135 av köpeğinin katıldığı yarışmada, köpekler mera alanına salınan

Samsun'da köpekler kıyasıya yarıştı

Çarşamba'da Karadeniz Av ve Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu, Köpek Irkları Federasyonu ve Çarşamba Safari Avcılık Kulübü işbirliğiyle av köpeği yarışması düzenlendi.

Makasbaşı mevkisinde 135 av köpeğinin katıldığı yarışmada, köpekler mera alanına salınan bıldırcınları bulmaya çalıştı.

Gün boyu süren yarışlar, çeşitlik ırk kategorilerinde yapıldı. Dereceye giren köpeklerin sahiplerine çeşitli hediyeler verildi.

Karadeniz Av ve Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu Başkanı Mustafa Sezer, yaptığı açıklamada, federasyonlarının bu etkinliği ilk kez düzenlediğini söyledi.

Etkinliğin Çarşamba'da yapılmasının kendilerini sevindirdiğini açıklayan Sezer, "Katılım çok güzel. Türkiye'nin birçok yerinden çok sayıda yarışmacı katıldı. Hatta yurt dışından katılanlar da var. Güzel bir etkinlik yaptık, herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel