Samsun'da kesik baş cinayeti

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, başı kesilmiş olarak bulunan Osman Bal'ın birlikte yaşadığı öne sürülen kadın ile kocası, kızı, oğlu ve oğlunun birlikte yaşadığı kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta sonu kaybolduktan sonra ailesinin pol

Samsun'da kesik baş cinayeti

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, başı kesilmiş olarak bulunan Osman Bal'ın birlikte yaşadığı öne sürülen kadın ile kocası, kızı, oğlu ve oğlunun birlikte yaşadığı kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta sonu kaybolduktan sonra ailesinin polise kayıp başvurusu yapması üzerine başlatılan arama çalışmasında ormanda başı kesilmiş olarak bulunan Osman Bal cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Bal'ın ilişkisi olduğu öne sürülen K.K. (40), eşi O.K. (46), oğlu S.K. (17) ve kızları E.K. (18), sorgulama sonucu gözaltına alınan S.K'nin birlikte yaşadığı E.A. (14) ile cinayete yardım ettiği iddia edilen F.Ç. hakim karşısına çıkarıldı.

Cinayete yardım suçundan gözaltına alınan F.Ç, serbest bırakılırken, K.K, O.K, S.K. E.K. ile E.A. ''planlayarak adam öldürme'' suçundan tutuklandı.

-OLAY-

Vezirköprü ilçesinde polise başvuran Osman Bal'ın yakınları, işten ayrılan Bal'ın eve gelmediğini ve 2 gündür kendisinden haber alamadıklarını belirterek bulunması için yardım istemiş, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu evli ve 4 çocuk babası Bal'ın cesedi ormanlık alanda başı kesilmiş olarak bulunmuştu.

Cinayetle ilgili olarak Bal'ın ilişkisi olduğu öne sürülen K.K, eşi O.K, oğlu S.K, kızı E.K. ile bu kişilere yardım ettiği iddia edilen F.Ç. ile S.K'nın birlikte yaşadığı E.A. gözaltına alınmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler