Samsun'da kayıp çocuk bakın nereden çıktı...

İlkadım ilçesinde 2000 yılında 5 yaşındayken kaybolan Sinem Özdemir'in bulunması için çalışma yürüten güvenlik güçleri, bir çocuğa ait kafatası, kemik ve dişler buldu.Zeytinlik Mahallesi Kalfa Sokak’ta evinin önünde oynarken 14 yıl önce kaybolan Sinem içi

Samsun'da kayıp çocuk bakın nereden çıktı...

İlkadım ilçesinde 2000 yılında 5 yaşındayken kaybolan Sinem Özdemir'in bulunması için çalışma yürüten güvenlik güçleri, bir çocuğa ait kafatası, kemik ve dişler buldu.

Zeytinlik Mahallesi Kalfa Sokak’ta evinin önünde oynarken 14 yıl önce kaybolan Sinem için çalışma sürdüren Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel ekip, söz konusu kızın oturduğu mevkiye yakın bir alanda yaptıkları araştırma kapsamında, 6 yıl önce intihar eden bir kişinin Zeytinlik Mahallesi Vadi Sokak’ta bulunan ve kullanılmayan evinin mutfağında kazı gerçekleştirdi.

Kazıda, bir çocuğa ait kafatası, kemikler ve dişler bulan ekip, DNA incelemesi için bulunan parçaları İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, yürütülen çalışma kapsamında, 1995 yılında Kavak ilçesinde 2 yaşındaki bir kız çocuğunun tecavüz edildikten sonra öldürülmesine ilişkin Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandıktan sonra delil yetersizliğinden beraat eden ve 2008 yılında kendini asarak yaşamına son veren Ahmet D’ye ait evde inceleme yapıldığını söyledi.

Ahmet D'nin bir apartmanın giriş katındaki evinin mutfak bölümünde yapılan kazıda kafatası, kemikler ve 3 diş bulunduğunu anlatan Tosun, "Kemiklerin Sinem Özdemir'e ait olup olmadığı DNA incelemesinde belli olacak. Onun için maktulün ailesinin metanetle beklemesini öneririm” dedi.

 

20140527aw101552_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel