Samsun'da kanlı şakalaşma!

Samsun'da aynı iş yerinde çalışan iki çocuğun şakalaşmasının kavgaya dönüşmesi üzerine çocuklardan birisi bıçakla yaralandı.  Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir restoranda bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K.(

Samsun'da kanlı şakalaşma!
Samsun'da aynı iş yerinde çalışan iki çocuğun şakalaşmasının kavgaya dönüşmesi üzerine çocuklardan birisi bıçakla yaralandı. 
 
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir restoranda bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K.(15) ile İ.S.(16), iş yerinin mutfağında şakalaşmaya başladılar. Şakalaşmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddialara göre İ.S., eline geçirdiği bıçağı rastgele sallaması üzerine A.K., karın bölgesinden yaralandı. Yaralı, ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 
 
Bu sıra da olay yerine gelen polis ekipleri de arkadaşını bıçakladığı iddia edilen İ.S.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
20140426aw072922_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler