Samsun'da kaçak telefon operasyonu

Samsun'da polis bir iş yerinde yaptığı aramada 33 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 84 adet telefon bataryası ele geçirdi.Olay, İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Su

Samsun'da kaçak telefon operasyonu

Samsun'da polis bir iş yerinde yaptığı aramada 33 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 84 adet telefon bataryası ele geçirdi.

Olay, İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan bir istihbarat doğrultusunda bir iş yerinde arama yaptı. Yapılan aramada kargo ile gönderilen gümrük kaçağı 33 adet cep telefonu ile bu cep telefonlarına ait 84 adet batarya ele geçti. Olayla ilgili gözaltına alınan T.A.(31), ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel