Samsun'da kaçak cep telefonu operasyonu

Samsun'da polis 3 ayrı araçta yaptığı aramada gümrük kaçağı toplam 232 adet cep telefonu ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekkeköy ilçesi Ordu karayolu üzerinde 3

Samsun'da kaçak cep telefonu operasyonu

Samsun'da polis 3 ayrı araçta yaptığı aramada gümrük kaçağı toplam 232 adet cep telefonu ele geçirdi.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekkeköy ilçesi Ordu karayolu üzerinde 34 plakalı 29 yaşındaki Y.S.'ye ait otomobilde 50 adet, 34 plakalı 36 yaşındaki Z.K.'ye ait otomobilde 112 adet cep telefonu ile 109 adet şarj cihazı ve 26 plakalı 25 yaşındaki E.S.'ye ait otomobilde ise 70 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 ayrı kişi ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler