Samsun'da hırsızlık zanlıları tutuklandı

Samsun'da dört ayrı inşaattan tahta kalıp çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 36 yaşındaki İlker Güçlü ile 44 yaşındaki Mustafa Küpeli tutuklandı.Samsun'un Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bir inşaattan Ankara plakalı kamyonu tahtalar yüklendiğ

Samsun'da hırsızlık zanlıları tutuklandı

Samsun'da dört ayrı inşaattan tahta kalıp çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 36 yaşındaki İlker Güçlü ile 44 yaşındaki Mustafa Küpeli tutuklandı.

Samsun'un Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bir inşaattan Ankara plakalı kamyonu tahtalar yüklendiği ihbarını alan polis harekete geçti. Olay yerine gelen polisler, tahta yüklü kamyonu buldu. Yapılan araştırmada İlker Güçlü ve Mustafa Küpeli olayla ilgili gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan sorgusunda, Canik ve Atakum ilçelerindeki üç ayrı inşaattan da tahta kalıp hırsızlığını yaptıkları belirlendi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler