Samsun'da Esrar baskını!

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişinin evinde yapılan aramada 10 kilo 260 gram esrar ve bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri sabah saatlerinde Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Al

Samsun'da Esrar baskını!

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişinin evinde yapılan aramada 10 kilo 260 gram esrar ve bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri sabah saatlerinde Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Ali B. (30) isimli şahsın evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada satışa hazır 10 kilo 260 gram esrar ile bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyon kapsamında esrar maddesini temin ettiği ileri sürülen Mahmut B. (50) ile Ali B. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel