Samsun'da emekli albay ölüme atladı!

Olay, İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi Lise Caddesi'nde bulunan Pelin apartmanında gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli albay olan 2 çocuk babası Süleyman Gürel (84), yaklaşık bir ay önce İstanbul'da açık kalp amel

Samsun'da emekli albay  ölüme atladı!


Olay, İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi Lise Caddesi'nde bulunan Pelin apartmanında gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli albay olan 2 çocuk babası Süleyman Gürel (84), yaklaşık bir ay önce İstanbul'da açık kalp ameliyatı oldu. Tedavisi tamamlanan Süleyman Gürel, dün oğlu ve eşiyle birlikte İstanbul'dan Samsun'daki evlerine döndü. Süleyman Gürel, girdiği bunalım sonucu 7 katlı apartmanın 6. katındaki dairesinin balkonundan kendini aşağı attı. Emekli Albay Gürel, olay yerinde hayatını kaybetti. Süleyman Gürel'in cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Süleyman Gürel'in 1981-1982 yıllarında Samsun Belediye Başkan Yardımcısı olarak da görev yaptığı, yarın Ordu'nun Perşembe ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel