Samsun'da diş polikliğine yoğun ilgi

19 Mayıs İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi M. Akif Gün, “İlçe Devlet Hastanemizde, dört diş hekimi, dört tedavi ünitesiyle ortalama aylık bin 500 hastaya bakıyoruz. Hastanemizde güler yüzlü, güvenilir kaliteli, uluslararası standartlarda hizmet veriyoruz. Ç

Samsun'da diş polikliğine yoğun ilgi

19 Mayıs İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi M. Akif Gün, “İlçe Devlet Hastanemizde, dört diş hekimi, dört tedavi ünitesiyle ortalama aylık bin 500 hastaya bakıyoruz. Hastanemizde güler yüzlü, güvenilir kaliteli, uluslararası standartlarda hizmet veriyoruz. Çocuklara tedavi ve koruyucu diş hekimliği uygulaması diş eti rahatsızlıkları tedavisi kanal damak dolgu tedavisi hastanemizde uygulanıyor” dedi.
19 Mayıs İlçe Devlet Hastanesi’nde görevli Diş Hekimi Dr. Tülin Aydın, “Hastanemizde en kaliteli ürünleri hastalarımıza uyguluyoruz. Devlet hastanemiz çok büyük bir diş sağlığı problemini 19 Mayıs ilçesinden kaldırdı. Hastaların sürekli Samsun’a ve diğer ilçelere gitmelerine gerek kalmadı. Her türlü diş tedavisini polikliniğimizde yapıyoruz. Ortalama bir doktor 75 hasta bakıyor. Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hastalarımıza burada oran hijyen eğitimi veriyoruz, en önemli etken hastanemizde büyük hasta kadar çocuk hastaya da bakıyoruz” diye konuştu.
19 Mayıs İlçe Devlet Hastanesi Diş Polikliniği’ne gelen hastalar ise hem doktorlar hem de poliklinik hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler