Samsun'da dehşet saçan gençler yakalandı

 Samsun'da aynı akşam yarım saat içinde peş peşe 3 ayrı olaya karışarak 2 kişiyi tabancayla yaralayıp bir kişiyi de bıçaklayarak hastanelik ettikleri iddia edilen 3 genç, polisin takibi sonucu yakalandı.Olay, İlkadım ilçesine önceki akşam 22.00-22.30 saat

Samsun'da dehşet saçan gençler yakalandı

 Samsun'da aynı akşam yarım saat içinde peş peşe 3 ayrı olaya karışarak 2 kişiyi tabancayla yaralayıp bir kişiyi de bıçaklayarak hastanelik ettikleri iddia edilen 3 genç, polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesine önceki akşam 22.00-22.30 saatleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Liman Mahallesi Gazi Caddesi'nde saat 22.00'de sonra satışı yasak olduğu için kendilerine bira satmadığı iddiasıyla Adem D. (52), sol ayağının topuğundan tabancayla yaraladı. Silahlı saldırganlar kaçtı. Bir süre sonra Cedit Mahallesi Molla Mahmut Sokak'ta silahlı saldırıya uğrayan Cihangir A. (29) sol aşağından tabancayla yaraladı. Kısa bir süre sonra de Cedit Mahallesi Ebusuud Efendi Caddesi'nde Recep T.(24) kalçasından bıçaklanarak hastanelik oldu.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, birlikte hareket eden her 3 ayrı olaya karıştıkları iddia edilen H.K.(21), Y.T.A.(21) ve F.S.'yi (21) yakalayarak gözaltına aldı. Yarım saat içinde dehşet saçan geçler sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

kkkkkkkkk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel