Samsun'da cinayet: 1 ölü

Vezirköprü ilçesinde bir kişi, dükkanında tartıştığı kişiyi tabancayla kovalayarak sığındığı başka bir iş yerinde öldürdü.Alınan bilgiye göre, Demirciler Çarşısı'nda Recep Ç dükkanına gelen B.E (17) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Rec

Samsun'da cinayet: 1 ölü

Vezirköprü ilçesinde bir kişi, dükkanında tartıştığı kişiyi tabancayla kovalayarak sığındığı başka bir iş yerinde öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Demirciler Çarşısı'nda Recep Ç dükkanına gelen B.E (17) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Recep Ç tabancayla dükkan içerisinde ateş etti. Daha sonra olay yerinden kaçan B.E'yi Recep Ç. kovalayarak arkasından ateş etti. Eray Ç, başka bir iş yerine giren B.E'yi sığındığı iş yerinde vücudunun çeşitli yerinden silahla yaraladı. 

B.E. ağır yaralanırken Recep Ç. olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların yardım istemesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırılan B.E. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası iş yerine dönen Recep Ç'nin emniyet güçlerince göz altına alındığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel