Samsun'da çete operasyonu

Samsun polisinin İstanbul, Samsun il merkezi ile Bafra ve Tekkeköy ilçelerinde düzenlediği operasyonda 25 şüpheli gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cum

Samsun'da çete operasyonu

Samsun polisinin İstanbul, Samsun il merkezi ile Bafra ve Tekkeköy ilçelerinde düzenlediği operasyonda 25 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde 6 ay süren teknik takip sonucu bu sabah İstanbul, Samsun il merkezi ile Bafra ve Tekkeköy ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonlarda İstanbul'da 3 kişi, Samsun il merkezinde 13 kişi, Bafra ilçesinde 1 kişi ve Tekkeköy ilçesinde 8 kişi olmak üzere toplam 26 kişi gözaltına alındı. "Çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak, adam öldürmeye teşebbüs, azmettirme, nitelikli yağma, tehdit ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte 6 adet tabanca ele geçirildi.

Olayla ilgili 13 mağdurun polise başvurduğu öğrenildi. Soruşturma çok kapsamlı olarak sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel