Samsun'da caminin yardım paralarını çalan hırsız!

 Samsun'da kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, önce girdikleri caminin yardım paralarının bulunduğu çelik kasadan para çaldı, ardından da kendilerini görüntüleyen güvenlik kamerası kayıt cihazını çalarak kayıplara karıştı.Olay, İlkadım ilçesi Hançerli

Samsun'da caminin yardım paralarını çalan hırsız!

 Samsun'da kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, önce girdikleri caminin yardım paralarının bulunduğu çelik kasadan para çaldı, ardından da kendilerini görüntüleyen güvenlik kamerası kayıt cihazını çalarak kayıplara karıştı.

Olay, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'nde bulunan Abdullahpaşa Camii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, girdikleri caminin yardım paralarının toplandığı kasayı esneterek açıp içindeki, miktarı net olarak bilinmeyen yardım paralarını çaldı. Hırsızlar, caminin güvenlik kamerasının önce yönlerini değiştirdikler, ardından da kameraların kayıt cihazını çaldılar.
Hırsızlık olayının fark edilmesi üzerine olay polise haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlarla ilgili delil ve iz bulabilmek için cami içinde çalışma yaptı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri ise hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Aynı caminin daha önce ses sistemlerinin de çalındığı ancak bu olaydan sonra camiye güvenlik kamerası sistemi kurulduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler