Samsun'da bıçaklı saldırgan tutuklandı

Samsun'da 3 kişiyi bıçakla yaralamak suçundan tutuklanan genç, yargılandığı mahkeme tarafından 3 yıl 1 ay 15 gün hapis, toplam 4 bin 480 lira da para cezasına çarptırıldı.Olay, Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi'nde yaklaşık 2 ay önce meydana geldi. Edinile

Samsun'da bıçaklı saldırgan tutuklandı

Samsun'da 3 kişiyi bıçakla yaralamak suçundan tutuklanan genç, yargılandığı mahkeme tarafından 3 yıl 1 ay 15 gün hapis, toplam 4 bin 480 lira da para cezasına çarptırıldı.

Olay, Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi'nde yaklaşık 2 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur K.(38), Sezgin İ.(41) ve Remzi D.'yi (31) bıçakla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan 24 yaşındaki Yasin K. hakkında Samsun 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Hakim karşısına çıkan Yasin K., kendini savunarak, "Yavuz Selim Mahallesi'nde eğlence vardı. Eğlenceden dönerken kendileri ile karşılaştım. Tartıştık. Pazarcı olduğum için yanımda ip kesmede kullandığım bıçak vardı. Üçü de alkollüydü. Bana zarar vereceklerinden korktuğum için hedef gözetmeksizin bıçağı salladım. Bundan dolayı pişmanım. Koktuğum için böyle bir şey yaptım, Kendilerinden özür diliyorum" dedi.

Olayda bıçakla yaralanan 3 kişi de mahkemede verdikleri ifadede şikayetçi olmadıklarını söylediler. Yasin K., Uğur K.'yi bıçakla yaralamak suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün, Remzi Y. ve Sezgin İ.'yi yaralamak suçundan da 2 bin 240'er liradan toplam 4 bin 480 lira para cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti kararla birlik sanığın tahliyesine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler