Samsun'da ''Benim'' dediği yola...

Samsun’un Havza ilçesinde kendisine ait arsa üzerine kamulaştırmasız yol yapıldığını iddia eden bir aile, karayolu üzerindeki arsasını dün dikenli teller ile kapatırken, bugün ise hafriyat dökerek yolu ulaşıma kapattı.Aile bireylerinden Aydın Köseoğlu kon

Samsun'da ''Benim'' dediği yola...

Samsun’un Havza ilçesinde kendisine ait arsa üzerine kamulaştırmasız yol yapıldığını iddia eden bir aile, karayolu üzerindeki arsasını dün dikenli teller ile kapatırken, bugün ise hafriyat dökerek yolu ulaşıma kapattı.

Aile bireylerinden Aydın Köseoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Köseoğlu ailesi olarak Karayolları tarafından usulsüz bir şekilde daha önceki mevcut projenin 200 metre Samsun tarafına kaydırılarak, 15 ailenin arazisi kullanılamaz hale gelmiştir. Bizim bu eylemi yaparkenki amacımız kamuyu veya vatandaşları sıkıntıya sokmak değil, buradaki yapılan usulsüzlüğü ön plana çıkartmaktadır. Yaklaşık üç yıldır arazimiz üzerinden yol geçirilmiş olup, herhangi bir kamulaştırma yapılmamıştır. Arazi bizim ailemiz üzerindedir. Mevcutta hazır menfez var iken yeni bir menfez açılarak hem insanlar topraklarından olmuş hem de devletimiz ve milletimiz zarara uğratılmıştır. Projenin 200 metre kaymasından herhangi bir kamu yararının olup olmadığının tarafımıza bildirilmesini istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel