Samsun'da ambulans ile motosiklet çarpıştı

Samsun'da ambulans ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.  Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Aziziye Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Devlet Hastanesi'ne gitmekte olan 112 Acil Servis Başhekimliği'ne ait olan B.S. ida

Samsun'da ambulans ile motosiklet çarpıştı
Samsun'da ambulans ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. 
 
Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Aziziye Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Devlet Hastanesi'ne gitmekte olan 112 Acil Servis Başhekimliği'ne ait olan B.S. idaresindeki 55 SB 349 plakalı ambulans ile Ayhan Işık'ın kullandığı 55 ABP 24 plakalı motosiklet çarpıştı. 
 
Çarpmanın etkisiyle motordan fırlayan sürücü yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen başka bir ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen yaralının tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel