Samsun yeniden inşa oluyor

 8 yılda 10 binden fazla konutun yükseldiği ilçenin Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik örnek şekilde gelişiyor" dedi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'un yeni merkezi olan ve her geçen gün göç alan ilçenin gelişimiyle örnek olduğunu söyledi. Top

Samsun yeniden inşa oluyor

 

8 yılda 10 binden fazla konutun yükseldiği ilçenin Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik örnek şekilde gelişiyor" dedi. 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'un yeni merkezi olan ve her geçen gün göç alan ilçenin gelişimiyle örnek olduğunu söyledi. Toplam 2688 konutluk Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Kuzey Yıldızı'nın 2. etabının da hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Genç, "10 binden fazla yeni konutun yapıldığı Canik'te modern şehir örnekleri sunuyoruz" diye konuştu.

Canik'in her bölgesinin geliştiğini ifade eden Başkan Genç, "İlçede topyekun bir gelişim ve değişim hakim. Her mahallemizde mutlaka yatırımımız var, Canik'i geleceğe hazırlarken, 'önce insan' anlayışıyla hareket ediyoruz. Çünkü önemli olan insandır. Bunun için halkımızın konforunu artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Canik'te yaşam konforu 8 yıl öncesine göre çok artmıştır" şeklinde konuştu.

İlçedeki değişimin insanların ilgisini Canik'e çektiğini belirten Başkan Osman Genç şöyle konuştu: "Biz hayalleri gerçekleştirirken, insanlarımız da değişimin farkında. Canik'in geleceği parlak. Onun için yatırımcılarımız da insanlarımız da ilçemize akın ediyor. Canik'in nüfusu son 8 yılda yüzde 43 arttı. Bunlar asla tesadüf olamaz. Biz yaşamaktan keyif alınan, parmakla gösterilen bir şehir meydana getirmek istedik, bunda da başarılı olduk.”

Belediye olarak Mavi-Yeşil Projesi ile konut sektörünün önünü açtıklarını, bunun da meyvelerini aldıklarını dile getiren Başkan Genç, sözlerini şöyle tamamladı: "İlçemizde konut sektörü büyüyor. 10 binden fazla konutun yapıldığı bir ilçe olarak Canik modern binaları, yaşam alanları ile çağdaş bir şekilde gelişirken, değişimde de örnek oluyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel