Samsun' u Korkutan Yangın !

 Samsun'un Vezirköprü İlçesi Ganioğlu Mahallesi'nde tek katlı ahşap bir evde elektrik kontağından dün gece çıktığı sanılan yangın, yanındaki diğer ahşap binaya, ardından da 87 yaşındaki Fikri Aksu'ya ait 3 katlı bir apartmana sıçradı. Yangını gören çevred

Samsun' u Korkutan Yangın !

 

Samsun'un Vezirköprü İlçesi Ganioğlu Mahallesi'nde tek katlı ahşap bir evde elektrik kontağından dün gece çıktığı sanılan yangın, yanındaki diğer ahşap binaya, ardından da 87 yaşındaki Fikri Aksu'ya ait 3 katlı bir apartmana sıçradı. Yangını gören çevrede bulunanlar hemen evlerde kalanları uyardı ve dışarı çıkmalarını sağladı. Ardından çağrılan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Mahalle sakinleri de evlerinden hortumlarla yangına müdahale etmeye çalıştı. Evlerde bulunan mutfak tüplerinin patlaması panik ve korkuya neden oldu. İtfaiye ekiplerinin çalışması ardından yangın söndürüldü. Dumandan etkilenen itfaiye görevlisi 45 yaşındaki Mehmet Şen'e olay yerinde hazır bulunan ambulansta müdahale edildi. 2 ahşap ev ve 3 katlı apartman yangın sonrasında büyük hasar gördü. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler