Samsun'da çılgın yarışma

Modifiye tutkunları Samsun'da yarıştı.

Samsun'da çılgın yarışma

Modifiye araç sahipleri Samsun'da buluştu. "JDM Samsun Tuning Last Fest"e Karadeniz bölgesindeki 250 modifiye araç katıldı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Atakum Kurupelit Marina önünde yapılan yarışmada modifiye araç sahipleri, birinci olabilmek için yarıştı. Yarışmaya katılan araçlar, "en modifiye", "en klasik", "en iyi ses sistemi" kategorilerinde değerlendirildi. Bazı araç sahiplerinin depoya benzinle birlikte farklı yakıtlar koyarak egzozlarından ateş çıkarması ile ve asansörlü bir araç ilgi çekti. Yarışma sonunda dereceye giren araçların sahiplerine kupa verildi. 



Samsun Tuning Derneği Kurucu Başkanı Yağız Ali Açmak, modifiye araç tutkunlarını ve meraklılarını bu organizasyonda buluşturduklarını belirterek, şunları söyledi: "Karadeniz bölgesindeki modifiye tutkunlarını bir araya getirmek ve Samsun'un da bu işin içerisinde olduğunu göstermek istiyoruz. 2005 yılından bugüne birçok ilke imza atmakla birlikte düzenlediğimiz organizasyonlarla modifiyenin otomotiv piyasasında ve insanlar arasında farklı bir yaşam tarzı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Modifiyenin yanlış anlaşılmasına karşıyız. Misyon ve vizyonumuzu en iyi biçimde uygulamaya çalışarak adımızdan oldukça çok söz ettiriyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel