Şalpazarı'nda eski adliye kütüphane oluyor

Kapatılan Şalpazarı Adliyesi'nin ilçe halk kütüphanesi yapılacağı bildrildi.İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, beraberindeki yardımcısı Feyhan Kurnaz ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Akgün ile Şalpazarı ilçesine gelerek, ilçede geçen yıl kapatıl

Şalpazarı'nda eski adliye kütüphane oluyor

Kapatılan Şalpazarı Adliyesi'nin ilçe halk kütüphanesi yapılacağı bildrildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, beraberindeki yardımcısı Feyhan Kurnaz ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Akgün ile Şalpazarı ilçesine gelerek, ilçede geçen yıl kapatılan ve kütüphaneye dönüştürnülecek olan Şalpazarı Adliyesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Çalışmalar hakkında Şalpazarı Kütüphane Müdürü Sami Kayar’dan bilgi alan İsmail Kansız, çalışmalarda şu ana kadar 30 bin TL harcama yapıldığını ifade ederek, çalışmaları ve binayı çok beğendiğini söyledi.

Şalpazarı İlçe Halk Kütüphanesi olarak hizmet verecek yapının tadilatı tamamlanarak Kasım ayında hizmete açılacağını belirten Kansız; "Adliye koridorlarında suç ve suçlular olurdu. Ama şimdi bu koridorlarda kitap okuyan, geleceğe daha aydınlık yüzle bakan ve umudumuz olan çocukları kitap okurken görmek bizleri sevindirecek. Ayrıca ihtiyaçları devlet tarafından karşılanacak bu kütüphaneden herkes yararlanabilecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler