Şalpazarı'nda 92 saat sonra gelen özgürlük!

Trabzon'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Şalpazarı ilçesindeki bir köyde yer alan evinde mahsur kalan kişi, belediye ekiplerince kurtarıldı.Kentte etkili olan kar yağışı sebebiyle yolların kapanması yüzünden ilçenin Üzümözü köyündeki evinde mahsur kala

Şalpazarı'nda 92 saat sonra gelen özgürlük!

Trabzon'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Şalpazarı ilçesindeki bir köyde yer alan evinde mahsur kalan kişi, belediye ekiplerince kurtarıldı.

Kentte etkili olan kar yağışı sebebiyle yolların kapanması yüzünden ilçenin Üzümözü köyündeki evinde mahsur kalan Necati Selvitop, durumu görevlilere bildirdi. Bunun üzerine Şalpazarı Belediyesi görevlileri köye giderek Selvitop'u kurtardı.

Kurtarılmasını sevinen Selvitop, kendisini kurtarmamakla suçladığı İl Özel İdaresi görevlilerine tepki gösterdi.

Selvitop, 92 saat sonra sorumluluk alanlarında olmamasına rağmen belediye ekiplerince kurtarıldığını ve açlık çektiğini belirterek, "Özel İdare sınıfta kalmıştır. Bana diyorlarki kar dursun. Karla mücadele kar durunca yapılmaz. Ne oldu şimdi kar durdu ve 1 metre 65 santimetre kar var. Kepçe açamıyor, dozer açamıyor, mazot yok. Açlıktan ölmek üzereydim. Köyler onun sorumluluğunda olmadığı halde belediyenin iş makinası gelip yolu açarak beni kurtardı. Belediye Başkanı Fehmi Cengiz’e teşekkür ediyorum" dedi.,

aa_picture_20131215_1178904_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel