Saldırı bölgesinde telefon görüşmelerine inceleme

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili, olay saatinde bölgedeki tüm telefon görüşmelerinin tek tek incelendiğini söyledi.Olayla ilgili süren soruşturma ile ilgili bilgiler veren Öz, "Olay öncesi atılan twe

Saldırı bölgesinde telefon görüşmelerine inceleme

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili, olay saatinde bölgedeki tüm telefon görüşmelerinin tek tek incelendiğini söyledi.

Olayla ilgili süren soruşturma ile ilgili bilgiler veren Öz, "Olay öncesi atılan tweet ile ilgili Araklı ilçesinde bir kişi kendisi ismi geçtiği için gelerek ifade verdi. Bunun dışında bir gözaltı olayı yoktur" dedi. Tam net olmamakla birlikte tüfekte parmak izi tespit edildiğini kaydeden Öz "Tüfeğin seri numarası belli olmadığı için merdiven altı imalat olabilir. Bu kapsamda bütün silah fabrikaları ile görüşülüyor. Fişek markası tespit edildi. Bunun üzerinde de bir çalışma var. Ayrıca olay saatinde bölgedeki tüm telefon görüşmeleri ve kayıtları tek tek inceleniyor. Vatandaşlarımızdan da ricamız bilgi ve duyum konusunda kendilerinden yardım bekliyoruz. Her ihtimal inceleniyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel