Sakaryaspor destek arıyor

 Maddi imkansızlıklar yaşayan Spor Toto 2. Lig ekibi Sakaryaspor'da yönetim, kulübün ambleminin yer aldığı plaj havlularını satışa sunacak.   Asbaşkan Yusuf Kılıç, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, havluların üretimi için çalışmalara b

Sakaryaspor destek arıyor

 

Maddi imkansızlıklar yaşayan Spor Toto 2. Lig ekibi Sakaryaspor'da yönetim, kulübün ambleminin yer aldığı plaj havlularını satışa sunacak.

 

 

 

Asbaşkan Yusuf Kılıç, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, havluların üretimi için çalışmalara başladıklarını bildirdi. 

 

Kılıç, şunları kaydetti: 

 

''Bir süredir bu konuda çalışmalarımız vardı. Sakaryaspor plaj havlusu bunlardan ilki olacak. Malum, yaz sezonundayız. Ardından nevresim takımı ürünümüzü yapacağız. Bunlar her evde kullanılan ürünler. Bebek ve çocuk ürünleri konusunda da çalışmalarımız olacak. Bu ürünlerin ilgi çekeceğini düşünüyoruz. Sakaryaspor Store mağazasında çeşitliliği artırmayı planlıyoruz. Oraya gelenler her çeşit ürünü bulmalılar.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler