Şakalaşırken hamile kaldı!

Samsun'da inanılmaz olay! Şakalaşırken hamile kaldı... O olayda karar verildi

Şakalaşırken hamile kaldı!

Samsun'da 2003 yılında 19 Mayıs Şenlikleri'nde tanıştığı ve o zaman 14 yaşında olan lise 1'inci sınıf öğrencisi Ş.T. ile cinsel ilişkiye girerek hamile bırakan A.E.A.'nın cezası yeni TCK'ya göre yapılan yargılama sonucunda 8 ay indirildi.

Olay tarihinde kendisi de lise öğrencisi olan ve şu anda 22 yaşında olan A.E.A., yapılan ilk yargılamada 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bugün bir kez daha hakim karşısına çıkan ve aldığı ceza Yargıtay tarafından onaylanması beklendiği için tutuksuz olan sanığın cezası Yeni TCK'ya göre 3 yıl 4 aya indirildi.

ŞAKALAŞIRKEN CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

Samsun'da 2003 yılında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı şöleninde tanışan ve ayrı liselerde okuyan Ş.T. ile A.E.A. arkadaş oldu. Birbirlerinden hoşlanan gençlerden Ş.T., ders çalışmak için A.E.A.'nın evine gitti. Kimsenin olmadığı evde ders çalışırken şakalaşan gençler cinsel ilişkiye girdi. 8 ay sonra ise karnının ağırdığını belirterek ailesi tarafından doktora götürülen Ş.T.'nin hamile olduğu anlaşıldı. Ş.T.'nin ailesi kızını hamile bırakan A.E.A.'dan şikayetçi oldu.

Tutuklanan A.E.A. Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 10 yıl hapis cezası istemiyle hakim önüne çıktı. 5 ay tutuklu kalan genç suç vasfının değişme olasılığı gözönüne alınarak tahliye edildi. Bu sırada dünyaya gelen bebeğin yapılan DNA testinde babasının A.E.A. olduğu belirlendi. Bunun üzerine A.E.A. 2004 yılının Ekim ayında yapılan yargılamada 'alıkoyma ve ırza geçme' suçlarından 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

AİLELER ANLAŞTI

Yargıtay'ın Yeni TCK hükümlerine göre yargılanması istemi üzerine bugün bir kez daha hakim karşısına çıkan A.E.A., daha önceki duruşmalarda yaptığı savunmalarını tekrar ederek, “Ders çalışırken, şakalaşıp birbirimize dokunuyorduk. İçimizden gelen isteklerimize engel olamayınca, elbiselerimizi çıkarıp seviştik. Cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Çok heyecanlandığım için anlamadım” dedi.

Genç kız ile ailesinin şikayetlerinden vazgeçmeleri, iki ailenin uzlaşması, alıkoymanın ve cinsel ilişkinin rızaen olması nedeniyle sanığa daha önceden verilen hapis cezasında 8 ay indirim yapıldı. 3 yıl 4 ay hapis cezası alan A.E.A. Yargıtay tarafından cezası onandığı taktirde tekrar cezaevine girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel