Sakal-I Şerif Trabzon'da !

Allah'ın (C.C) kulu ve Rasulü Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) Sakal-I Şerifi Trabzon'da vatandaşların ziyaretine açılacak.Trabzon merkezde bulunan İskenderpaşa Camii'nde 14 Ağustos Salı günü Kadir gecesi, Peygamber efendimizin Sakal-ı Şerifi v

Sakal-I Şerif Trabzon'da !

Allah'ın (C.C) kulu ve Rasulü Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) Sakal-I Şerifi Trabzon'da vatandaşların ziyaretine açılacak.

Trabzon merkezde bulunan İskenderpaşa Camii'nde 14 Ağustos Salı günü Kadir gecesi, Peygamber efendimizin Sakal-ı Şerifi vatandaşların ziyaretine açılacak.

Özel koruma altında tutulan Sakal-ı Şerif'in Hz. Muhammed (S.A.V) efendimizin tıraş olmasının ardından sahabeler tarafından alınarak saklandığı ve silsile yoluyla da günümüze kadar ulaştığı belirtildi. 

Her yıl, Ramazan ayı içinde bulunan Kadir Gecesi'nde halkın ziyaretine açılan Sakal-ı Şerif bu yıl Trabzon'da Müslümanların ziyaretine açılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel