Sahte polise 84 bin 500 lira kaptırdı

Eskişehir'de kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişilerin cep telefonuyla bildirdiği hesaba 84 bin 500 lira havale eden kişi, dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu.Muharrem U'yu (68) cep telefonuyla arayan ve polis olduğunu söyleyen şüpheli, ş

Sahte polise 84 bin 500 lira kaptırdı

Eskişehir'de kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişilerin cep telefonuyla bildirdiği hesaba 84 bin 500 lira havale eden kişi, dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu.

Muharrem U'yu (68) cep telefonuyla arayan ve polis olduğunu söyleyen şüpheli, şehitlerin intikamını almak istediklerini belirterek, bankada parası olup olmadığını sordu. Muharrem U'nun banka hesabında 84 bin 500 lira bulunduğunu öğrenen şüpheli, telefonu yanındaki şüpheliye verdi. Kendisini savcı olarak tanıtan şüpheli, Muharrem U'ya evine 140 bin lira bıraktıklarını, eşini telefonla arayıp sormasını istedi.

Eşinden bir polisin eve 140 bin lira verdiğini öğrenen Muharrem U, şüphelilerin bildirdiği hesaba 84 bin 500 lira havale etti.

Eve döndüğünde kendisini polis olarak tanıtan kişinin eşini aradığını ve ''Kocan aradığında polislerin sana 140 bin lira bıraktığını söyleyeceksin. Yoksa onu anarşistler vuracak'' dediğini öğrenen Muharrem U, dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu.

Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel