Sahte parada 2 tutuklama

Haber61 – Haber Merkezi - Trabzon’da bugün 155 telefonlarına gelen bir ihbar Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerini harekete geçirdi. İhbarda sahte para ile alış veriş yapan kişiler olduğunun bilgisine yer verilmişti. İhbarcı şahıs

Sahte parada 2 tutuklama

Haber61 – Haber Merkezi - Trabzon’da bugün 155 telefonlarına gelen bir ihbar Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerini harekete geçirdi. İhbarda sahte para ile alış veriş yapan kişiler olduğunun bilgisine yer verilmişti. İhbarcı şahıs kalpazanların Maçka üzerinden bindikleri bir araç ile Trabzon’a doğru hareket ettiklerini ifade etti. KOM Ekipleri çok geçmeden Maçka yolu üzerinde beklemeye koyuldu.

3 KALPAZANIN KEYİF YOLCULUĞU

Aradan çok geçmeden ihbarcı şahsın belirtmiş olduğu araç görüntü. Polis ekipleri; aracı durdurarak aradı. Araçta seyir halinde 3 kişi bulunuyordu. Şahısların üzerinden 1800 TL’lik yüzlük banknot çıktı. Erzurum plakalı olan aracın içerisindekiler de aynı ilin nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi. K.Y, E.T ve V.T’yi gözaltına alan ekipler emniyet müdürlüğüne getirerek ifadelerini alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Şahıslardan K.Y ve V.T tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel