Sahibinden kaçan boğa paniğe sebep oldu

Samsun’da kurban pazarından alınan ve yeni sahibinin evinin önünde araçtan indirilirken kaçan boğayı, Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 3 saatlik uğraş sonucu etkisiz hale getirdiler.Kurban pazarından alınan yaklaşık 400 kilo ağırlığındaki boğa,

Sahibinden kaçan boğa paniğe sebep oldu

Samsun’da kurban pazarından alınan ve yeni sahibinin evinin önünde araçtan indirilirken kaçan boğayı, Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 3 saatlik uğraş sonucu etkisiz hale getirdiler.

Kurban pazarından alınan yaklaşık 400 kilo ağırlığındaki boğa, yeni sahibinin evinin önünde araçtan indirilirken bir anda kaçmaya başladı. Vatandaşların korkulu bakışları altında kaçmaya devam ederken, zabıta ekipleri ve güvenlik güçleri hayvanın peşine düştü. Atakum İlçesi Bayındır İlkokul ve Ortaokulu civarında kaçmaya başlayan boğa, yaklaşık 1 kilometre kovalandıktan sonra Cumhuriyet Mahallesi 83. Sokak’ta bulunan boş bir arazide sıkıştırıldı.

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri hayvanın yanına yaklaşarak bayıltıcı iğne attı. İğnenin etki etmemesi üzerine boğaya bir iğne daha atıldı. İkinci iğnenin de tesir etmemesi üzerine zabıta ekipleri üçüncü iğneyi attılar. Üçüncü bayıltıcı iğnenin ardından sakinleşen boğa yakalanarak sahibine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler