"Sağlık Yatırımlarında Devrim Yaptık"

Sağlık yatırımları alanında çok önemli bir tecrübesinin oluştuğunu belirten Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı  Prof.Dr. Nihat Tosun: “On üç yıldır gerçekleştirdikleri fedakarca çalışmalar sonucunda hem yurt içinde he

"Sağlık Yatırımlarında Devrim Yaptık"

Sağlık yatırımları alanında çok önemli bir tecrübesinin oluştuğunu belirten Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı  Prof.Dr. Nihat Tosun: “On üç yıldır gerçekleştirdikleri fedakarca çalışmalar sonucunda hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli işlere imza attıklarını”  söyledi.

Ziyaretler kapsamında Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatmakta olan Diyaliz hastalarını ziyaret eden ve kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Prof.Dr.Nihat Tosun: “AK Parti iktiranının Sağlık alanında yaptığı devrim niteliğinde ki çalışmalar sonucunda halkımızın memnuniyeti en üst seviyeye yükselmiştir.Bunu burada görmekten ziyadesi ile mutlu oluyoruz. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi,Vakfıkebir Devlet Hastanesi, Ahi Evren Hastanesi’nin yenilenmesi,Yavuz Selim Rehabilitasyon Merkezi, Maçka Fizik Tedavi Hastanesi, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi ve Of Gürpınar Belde Hastanesi’nin halkımızın hizmetine sunulmuştur.Bunların yanında, Uçak ve  Helikopter ambulansların ilimizin kullanımına sokulmasında emeği geçen değerli ağabeyimiz Prof. Dr. Cevdet Erdöl'ün liderliğini inkar edemeyiz. Prof.Dr.Recep Akdağ Bakanı'mızın bize olan güveni, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Başkanı'mızın müsteşarlık ve Belediye başkanlığı dönemlerindeki takip ve talimatları, Erdoğan Bayraktar'ın TOKİ Başkanlığı ve Bakanlığı dönemlerinde, Faruk Nafiz Özak'ın Bakanlık dönemlerinde katkıları ve en önemlisi Cumhurbaşkanımızın himayeleri bizim için çok büyük bir destek olduğunu” söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler