Sağlık Raporunu vermeyince...

 Bir süre önce vatani görevini Ast Teğmen olarak icra eden doktor B.B.A (38) askerliğini yaptığı sırada A.K (25) isimli gence olumsuz sağlık raporu verince başı derde girdi.Elde edilen bilgiye göre; TSK’nın Uzman Erbaş alımına başvuran A.K sağlık raporu a

Sağlık Raporunu vermeyince...

 

Bir süre önce vatani görevini Ast Teğmen olarak icra eden doktor B.B.A (38) askerliğini yaptığı sırada A.K (25) isimli gence olumsuz sağlık raporu verince başı derde girdi.

Elde edilen bilgiye göre; TSK’nın Uzman Erbaş alımına başvuran A.K sağlık raporu almak için aynı kışlada görevli tabip subay Ast Teğmen B.B.A’dan olumsuz rapor aldı. Olumsuz raporun ardından A.K Uzman Erbaşlık sınavına bir daha giremedi. Bu durumu iyice içerleyen A.K terhis olduktan sonra doktor B.B.A’nın Trabzon’daki evinin telefon numarası tespit ederek genç doktora küfür içerikli hakaret yapmaya başladı.

2009 yılında alamadığı raporun intikamını yıllar sonra telefon da küfür ederek  almaya çalışan A.K hakkında genç doktor B.B.A şikayet bulundu 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel