Sağlık patronu Trabzon'da

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Geçtiğimiz 10 -12 yılda sağlıkta dönüşüm projesiyle 77 milyon insanımızın sağlık anlamında çok güçlü, kolay ulaşılabilir ve dünyada var olan sağlık alanındaki tüm hizmetleri sunma gayreti için çalıştık" dedi. Trabzon Val

Sağlık patronu Trabzon'da
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Geçtiğimiz 10 -12 yılda sağlıkta dönüşüm projesiyle 77 milyon insanımızın sağlık anlamında çok güçlü, kolay ulaşılabilir ve dünyada var olan sağlık alanındaki tüm hizmetleri sunma gayreti için çalıştık" dedi.
 
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, burada yaptığı açıklamada, Trabzon'da olmaktan mutluluk duyduğunu anlattı.
 
Trabzon'un sağlık dinamiklerini yerinde ve tüm paydaşlarla birlikte değerlendirmek için kente geldiğini ifade eden Müezzinoğlu, "Önümüzdeki 2017-2018 ve 2023 vizyonunda Trabzon'un sağlıkta olması gereken yerle ilgili haritasını gözden geçirmek için ilimize geldik" şeklinde konuştu.
 
Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığının üst yönetimi ve ildeki sağlık paydaşlarıyla bu değerlendirmeleri yapacaklarını vurgulayarak, "Geçtiğimiz 10 -12 yılda sağlıkta dönüşüm projesiyle 77 milyon ülke insanımızın sağlık anlamında çok güçlü, kolay ulaşılabilir, dünyada var olan sağlık alanındaki tüm hizmetleri sunma gayreti için çalıştık ve büyük oranda da başarılı olduk" ifadesini kullandı.
 
Başarıyı sabit bulma anlayışını doğru bulmadıklarını anlatan Müezzinoğlu, her geçen gün daha yeni ve daha gelişmişin peşinde koştuklarını kaydetti.
 
Bakan Müezzinoğlu, yaklaşık 2 aydır illerde programlar yaptıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:
 
"Türkiye'nin, bölgesinde bir sağlık merkezi olabilmesi adına sağlık turizminin güçlü alt yapısını kurabilmek ve bu anlamda da belirli bölgelerimizin kendine ait olan özelliklerini de ön plana çıkararak 2017 ve 2018'li yıllarda tüm bölgeler, sağlık turizminde hangi stratejik rolleri üstlenecek, bunun planlamasını ve değerlendirmesini yapıyoruz."
 
Valilik ziyareti sırasında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ve Aydın Bıyıklıoğlu da eşlik etti.
 
img_3730.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel