Sağıroğlu'na gençlerden destek

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına dur durak demeden devam eden AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı Sağıroğlu, Kaşüstü beldesinde gençlerle bir araya gelerek onlardan destek istedi.GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZYomra Belediye Başkanı ve AK Parti

Sağıroğlu'na gençlerden destek

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına dur durak demeden devam eden AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı Sağıroğlu, Kaşüstü beldesinde gençlerle bir araya gelerek onlardan destek istedi.

GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Yomra Belediye Başkanı ve AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kaşüstü Beldesinde gençlerle akşam yemeğinde bir araya gelen Sağıroğlu, seçim çalışmalarından ve gençlere yönelik projelerinden bahsetti. Sağıroğlu, “Yomra sizlere emanettir, biz de belediye olarak gençlerimize her alanda sahip çıkmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde sizlerin de desteğini alarak hedefimize inşallah ulaşacağız” dedi.

KAPIMIZ HER DAİM AÇIK

Gençlerle abi kardeş iletişimi kuran Sağıroğlu, “Yomra’da her bir vatandaşımıza makam kapımız nasıl açıksa ve telefonumuzla her daim bizlere nasıl ulaşıyorlarsa siz gençlerimize de aynı şekilde yıllardır yaklaşmaktayız. Siz bizler için her daim değerli ve önemli oldunuz. Allah’ın izniyle seçimlerden galip çıkıp AK Parti iktidarının gücüyle Yomra’da gençlerimize istihdam alanları açacağız. Bu yüzden siz gençlerimizden hedefimiz olan yüzde 80 oy oranına ulaşmak için destek bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel