Sağıroğlu: Yomra tek vücut

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde partisinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek üzere basın açıklaması yaptı. Yomra Belediyesi önünde düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Sakary

Sağıroğlu: Yomra tek vücut
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde partisinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek üzere basın açıklaması yaptı. Yomra Belediyesi önünde düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. 
 
TARİHTE İLK OLACAK 
Hafta sonu gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türk Demokrasi Tarihi için çok önemli olduğunu belirten Sağıroğlu, “Halkımız ilk defa kendi öz ve hür iradesiyle kendi evladını cumhurbaşkanı seçecektir. Bugüne kadar yapılan seçimlerde böyle bir şey olmamıştır. Her ne kadar sivil Cumhurbaşkanı seçtiysek de vesayet altında seçilmiştir. Sivil Cumhurbaşkanlarımızı belirli yerler aday göstermiş ve öyle göreve gelmiştir” dedi.
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ 
Karadeniz’in evladı Başbakan Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceklerini belirten Sağıroğlu, “Adam gibi adam yiğit mi yiğit ve her türlü tehlikeye göğüs geren içimizden biri olan Başbakan’ımızı Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu manada Yomramız bugüne kadar yapılan seçimlerde hiçbir seçimde olmayan başarıya bu seçimde imza atmıştır. 3 kişiden 2 tanesi bize oy vermiştir. Pazar günü bizlere önemli görevler düşmektedir, milletimizi seçim havasına sokmak için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu. 
 
ARAÇLARLA TAŞIYACAĞIZ 
Özellikle yaylada olan vatandaşların oy kullanması için araç kiraladıklarını belirten Sağıroğlu, “Bu mevsimde fındık ayıdır, fındıkta olan vatandaşlarımızın oy kullanması için katılımı sağlamak üzere çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz saha çalışmalarında da çok önemli geri dönüşler aldık. İl Başkanımız Adnan Günnar’la yaptığımız çalışmada çok olumlu geçti. Bunu inşallah sandığa yansıtacağız” dedi.  
 
ADAM GİBİ ADAM 
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 80 oy beklediklerini belirten Sağıroğlu, “Ankara’da ses getirmeliyiz ve biz Yomra’yız diyeceğiz. Hizmet taleplerimizde de bunu dile getireceğiz. Gelin bir ve beraber olalım, Yomra’da tek vücut olarak bir ses verelim. Bunlar bize yatırım olarak geri dönecektir. Biz sınır ötesinden icazetle gelecek Cumhurbaşkanı istemiyoruz biz adam gibi adam Cumhurbaşkanı istiyoruz” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler